Greendelight Home

Maison&Objet

Maison&objet

Ons eerste bezoek aan Maison&Objet in Parijs! Zoveel mooie spullen bij elkaar… Modekleuren ontdekken, decoratie en meubels inspecteren, contacten leggen met leveranciers.

Een weekend lang door acht hallen lopen en onze ogen de kost geven! En af en toe onze voeten wat rust gunnen in één van de gezellige lounge hoekjes. Wat ons opviel: veel natuurlijke materialen zoals hout en riet, brons accenten, invloeden uit de jaren ’50  met terug veel planten in het interieur! En kies dan voor gemakkelijk te onderhouden planten; vetplanten, hangplanten, Sanseveria’s en zelfs de cactus blijft het nog goed doen. Wil je echt mee zijn met dé trend, kies dan voor een groene wand. Deze kan bestaan uit echte planten, een moswand of verticale tuin , kunstplanten of behangpapier met plantendessins. Nog jaren ’50 trends.: plastic meubilair, ronde tafels en salontafels, houten meubilair met ronde hoeken, retro tapijten.

De kleuren okergeel en verschillende tinten groen zijn “in”. Ook combinaties van zwart/wit blijven het goed doen.

Contact