Merken

Merken

Vetsak

De originele ZITZAK, bekend om zijn ongekende comfort. Het magische van een Vetsak® is dat het je hele lichaam omarmt en je een uniek gevoel van “zweven op een wolk” geeft. Introductie van de SOFA. Zo dik, zo comfortabel, zo handig en zo cool.

UMAGE

Bij Umage combineren ze esthetiek, eenvoud en functionaliteit, en doordrenken ze het met doordacht vakmanschap en zorg voor het milieu. Prachtige verlichting, zoals de verenlamp of de stijlvolle Asteria ontwerpen. Hippe en duurzame meubelen geïnspireerd op de Scandinavische ontwerp tradities.

KICK

De KICK collectie is een lifestyle merk met design stoelen. Door de laatste trends op gebied van design betaalbaar te maken, is eigentijds uniek design voor iedereen bereikbaar.

SITS

Ontspannen op een bank daar draait het bij SITS om. Hedendaagse sofa’s van een hoge kwaliteit.

Cotton Balls

De OUTDOOR lichtslinger van Cotton Balls kan je gewoon de hele lente en zomer buiten laten hangen! De LEDR booklamp is super als nachtlamp of sfeerlicht.

Leeff

Leeff is een herkenbaar merk dat staat voor warmte, eenvoud en kwaliteit. Met woonaccessoires die speciaal zijn ontworpen om de waardevolle momenten van het leven mooi te maken.

Kooduu

Kooduu is een lifestyle-merk dat unieke en innovatieve elektronische producten op de wereld introduceert. Greendelight Home heeft de Synergy in zijn collectie. Een bluetooth-luidspreker, designlamp en koeler in één.

Present Time

De missie van Present Time is om eigentijds design leuk en persoonlijk aan het leven toe te voegen. Greendelight Home kiest regelmatig nieuwe, frisse items uit de collectie van Present Time.

Rustik Lys

Rustik Lys staat voor kwaliteitskaarsen voor elke gelegenheid en seizoen. Met veel liefde, aandacht en enthousiasme ontwerpen ze zelf hun voor- en najaarscollecties.

Iron Art

De collectie van Iron Art is uniek en 100% zelf ontwikkeld. De Eco Roest schroefdieren van Iron Art worden in de Europese Unie geproduceerd. Bij Iron Art is de natuur de (enige) inspiratiebron.