Over ons

Greendelight

GREENDELIGHT HOME IS HET VERLENGDE VAN GREENDELIGHT

Greendelight geeft al sinds 2010 tuinadvies en onderhoudt tuinen. Ook voor moswanden en groene daken kan je bij Greendelight terecht. Yves staat je graag bij met het ontwerpen van een aangename en onderhoudsvriendelijke tuin en deze nadien te onderhouden.

Greendelight Home geeft sinds 2017 stijlvisie om van je interieur een echte “thuis” te maken. Meerdere malen per jaar organiseren we Home Shopping weekends in een huiselijke sfeer. In deze weekenden heb je de kans om interieur decoratie, meubelen en  woonaccessoires te shoppen in een aangename omgeving.

DECORATIE EN MEUBELEN SHOPPEN IN EEN HUISELIJKE SFEER MET EEN GLAASJE

We werken met enkele vaste merken en daarnaast vullen we onze collectie regelmatig aan met originele en nieuwe woonaccessoires van diverse merken.

An verwelkomt  je graag 2 keer per maand in de Greendelight Butikk in de tuin en staat je bij met de juiste keuze die past bij jouw stijl. Naast de Butikk kan je ook kennis maken met het hygge gevoel van de barrelsauna.

Het deelnemen en organiseren van evenementen is een vaste waarde binnen ons concept. Wij vinden het een surplus om met verschillende handelaars samen te werken. 

Nicky Janse

An geeft altijd persoonlijk advies bij alle keuzes zoals kleuren, stoffen, ...

Gudrun Moors

Bij Greendelight Home vind je de leukste design spullen voor binnen en buiten!