Greendelight Home

Home Shopping

home shopping bij greendelight home

Welkom op onze eerste Home Shopping weekends! De eerste drie weekends van december (za 1-8-18 en zo 2-9-16) verwelkomt Greendelight Home jullie bij een haardvuur en een glaasje om leuke decoratie en cadeautjes uit te kiezen. En dit vanaf 11u tot 19u.

welkom

Kijk even bij Home Shopping om een idee te krijgen van onze collectie en prijzen. De collectie wordt regelmatig aangepast dus sommige artikelen zullen maar eenmalig in de collectie zitten!

Uiteraard kunnen jullie altijd een afspraak maken om in een huiselijke sfeer decoratie uit te kiezen. Wij staan jullie graag bij met advies! Ook afspraak aan huis is een optie! Dan komen we ter plaatse met decoratie en kleden jullie leefruimte aan…

Wij hopen jullie te mogen ontvangen op één van onze weekends

An & Yves