Greendelight Home

Greendelight HomeNieuwe decoratie

Nieuwe decoratie

Nieuwe decoratie: ook deco kinderen en speciaal vaderdag

We hebben weer heel wat nieuwe decoratie! Ook deco voor vaderdag:  de outdoor kaars in een blik, keuze uit een witte of eucalyptus groene kaars. Een grote storebag voor speelgoed, spullen, was, …, een toiletzak, een scheerspiegel, een BBschort, de tuimeltoorts, een geurkaars, …

 

En speciaal voor de kinderen: leuke spaarpotten in de vorm van een bus of auto en waar ook een foto kan in geplaatst worden. Of een mooi houten schilderijtje om de kamer op te vrolijken en de kader voor kersverse mama’s en papa’s waar ze de foto’s van hun baby kunnen in zetten van 1 tot 12 maand.

Uiteraard ook nieuwe decoratie voor binnen en buiten: metalen bijzet tafels waarvan je het blad kan afnemen en dan gebruiken als serveerschaal. Vazen in keramiek of glas, lantaarns voor buiten, windlichten, manden gemaakt in Afrika, EcoRoest dieren om in een boom of houten wand te schroeven, …

Kortom, genoeg deco om zaterdag 27 en zondag 28 mei langs te komen op onze Home Shopping in Herselt, Wolfdonksesteenweg 134 B

Tot dan

An