Greendelight Home

Greendelight HomeNieuw: Barrel Sauna’s & Hot tubs

Nieuw: Barrel Sauna’s & Hot tubs

barrel sauna’ s & hot tubs

Greendelight Home trekt het “hygge” gevoel verder door en biedt nu ook Barrel Sauna’s en Hot Tubs aan. Na prospectie kwamen we terecht bij Welvaere die hun sauna’s en tubs in eigen atelier maken.

De Barrel Sauna is vervaardigd uit 42mm dik sparrenhout of thermohout. De dikte van het hout zorgt ervoor dat de warmte binnen de sauna blijft en er bijna geen warmte verloren gaat. Het verschil met een rechthoekige sauna is dat de barrel sauna 25% minder lucht hoeft op te warmen, veel sneller warm wordt, veel milieubewuster is en zorgt voor minder verspilde warmte.

De Barrel Sauna wordt verwarmd met een elektrische of een hout gestookte kachel. De kachels zijn van het Finse topmerk Harvia. Met een hout gestookte kachel kunt u optimaal genieten, door de snelle opwarming van de sauna en het creëren van een echte traditionele sfeer en extra ontspanning.

De sauna kan je uitbreiden naar jouw persoonlijke wensen en voorkeuren: afmeting, houtsoort, kleur daksingels, soort kachel, vloer, ramen en deur, …

 

De Hot Tub is een hout gestookt buitenbad. De traditionele hot tub is rond en volledig vervaardigd uit hout. Tegenwoordig worden de meeste hot tubs vervaardigd met een binnenkuip van kunststof en een houten omranding. De kachel is een essentieel onderdeel van de hot tub. Er zijn twee soorten kachels: de interne kachel en de externe kachel.

De Hot Tub is te verkrijgen in verschillende afmetingen en kan uitgebreid worden met opties zoals jetsysteem, LED verlichting, bubbelsysteem, gesloten trap, zijtafel, …

Samen met ons wordt een keuze gemaakt om de geschikte Hot Tub voor jouw tuin te vinden. Het “hygge” gevoel start al met het samen een vuurtje te stoken en dan buiten genieten van de natuur, het uitzicht, het geluid van het knapperend vuur en de aroma’s die vrijkomen in het warme water.

Meer informatie via contactformulier

Warme groeten…