Greendelight Home

Greendelight HomeTiny Mirarcles

Tiny Mirarcles

nieuw bij greendelight home: tiny miracles

Greendelight Home staat achter “fairtrade” en bij Tiny Miracles hebben we dat gevonden! De bijzondere vaas past perfect binnen de collectie van Greendelight Home. Met deze ‘Paper Vase Cover’ creëer je in een handomdraai zelf een moderne design vaas.

Achter deze bijzondere vazen zit ook een bijzonder verhaal…

Laurien Meuter verliet haar carrière in het bankwezen om een kleine, verarmde gemeenschap in de sloppenwijken van Mumbai, India, te helpen. Ze richtte de Tiny Miracles Foundation op en werkte samen met Pepe Heykoop, afgestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven. Laurien en Pepe bieden tegenwoordig niet alleen werk aan meer dan 100 Indiase vrouwen, ze hebben de sombere levensomstandigheden van een hele gemeenschap van 700 extreem arme mensen drastisch verbeterd. De vaas is met de hand gevouwen door Indiase vrouwen van de Pardeshi-gemeenschap.

Greendelight Home is verheugd deze vazen in onze collectie te hebben en om op deze manier ook de Pardeshi-gemeenschap te steunen.

Willen jullie graag ook zo’n vaas cadeau doen of je eigen interieur opvrolijken? Meer info via contactformulier en PRIJZEN PAPER VASE.

Tot binnenkort

An