Greendelight Home

Beste wensen

beste wensen

Greendelight Home had een fantastisch “startjaar”…. We begonnen met enkele decoratie items zoals manden, kaders, theelichten, … en dit na een beursbezoek in Parijs “Maison&Objet”. Daar kregen we de smaak te pakken om iets met interieur te doen.

In november vorig jaar heetten we onze eerste klanten welkom op afspraak. Wegens het enthousiasme van hen en om meerdere mensen te bereiken deden we onze eerste Home Shopping in december 2018. Home Shopping is shoppen in een gezellige en huiselijke sfeer met een glaasje. Onze woonkamer werd gedecoreerd en alles wat geprijsd was, was te koop. Ook de eerste stijlvisie opdrachten werden uitgevoerd: advies en aankleding bij de klant thuis. Meerdere Home Shoppings werden georganiseerd, zowel in Diest als in Herselt.

Ondertussen werd de website verder opgebouwd en gebruikten we de sociale media om meer bekendheid te krijgen. Daardoor kregen we zelfs interesse vanuit het buitenland! We bezochten ook meerdere beurzen en gingen op bezoek bij leveranciers. Op deze manier breidden we de collectie uit met enkele vaste items maar onze sterkte blijft dat we regelmatig nieuwe decoratie gaan aankopen. Op deze manier blijven we “up-to-date” en kunnen we onze klanten de laatste decoratie-nieuwigheden in interieurdesign aanbieden.

Wij willen al onze (toekomstige) klanten veel liefde en een goede gezondheid wensen voor het nieuwe jaar! En dit met een gedicht van Toon Hermans.

toon hermans geluk

Lieve groetjes

An