Greendelight Home

Greendelight HomeBig Green Delight Event

Big Green Delight Event

BIG GREEN DELIGHT EVENT

Allereerst, bedankt aan iedereen die een kijkje kwam nemen op onze Home Shopping in mei part two!!! Er waren weer heel wat leuke reacties en contente klanten.

Op naar ons volgend evenement… het Big Green Delight Event. Een namiddag vol smaak en inspiratie! Bart, van Villa & vuur,  zal de Big Green Egg heet stoken en er heerlijke hapjes op klaarmaken. Ook de Ofyr zullen jullie zien branden. En uiteraard kunnen jullie zo’n Big Green Egg bestellen: kopen of huren voor jouw eigen tuinfeest!

big green egg

Pascal, van Fillet Puur, zorgt voor de heerlijke vleesjes die gebakken zullen worden op de Green Egg. Filet Puur is ook de uitbater van het kasteel van Meerlaer waar het evenement zal plaatsvinden. Het kasteel kunnen jullie bezichtigen want misschien gaat jouw volgend feest daar wel door!

kasteel van Meerlaer

De heerlijke Griekse olijfolie, waarmee gebakken zal worden, wordt geleverd door Philippe van de Olijfwinkel. De olijfolie zal ook te koop zijn op het evenement.

olijfolie

En wij, van Greendelight Home, zorgen dat jullie toffe en leuke decoratie kunnen shoppen! Ook onze laatste nieuwe outdoor stoelen kan je komen uittesten. Meer info via contactformulier.

WIT

Dus reden genoeg om maandag 10 juni een leuke namiddag te beleven aan het kasteel van Meerlaer in Vorst. Welkom van 13u tot 18u.

Big Green Delight Event

Lieve groetjes

An