Greendelight Home

Greendelight HomeBig Green Delight Event was een Succes!

Big Green Delight Event was een Succes!

big green delight event was een succes

Het eerste Big Green Delight Event was een succes. Het was een heerlijke dag in en rond het Kasteel van Meerlaer! Pascal van Filet Puur bakte de hapjes op de Green Egg van Villa&Vuur en bij Philip van De Olijfwinkel kon je super lekkere olijfolie proeven.

Greendelight Home had één van de mooie zalen aangekleed met leuke en originele decoratie. Zo kon je Vetsak uittesten en de zachtheid voelen van de hamamdoeken. Bij de aankoop van een Paper Vase Cover help je gezinnen in Mombai, India.

Wij bedanken onze bezoekers en hopen jullie te verwelkomen op onze volgend evenementen! Hou website en onze Facebook pagina’s in de gaten voor data. Een winterevenement staat alvast op de planning.

Lieve zomergroeten,

An