Greendelight Home

Greendelight HomeBig Winter Event was een succes

Big Winter Event was een succes

Het was gezellig ons eerste Big Winter Event.

Bij Bart en Kristine van Villa en Vuur kon je je verwarmen aan de pelletkachels die er tentoongesteld stonden. Ook kreeg je een professionele uitleg bij een selectie TOP barbecues: Big green egg, Ofyr, …

Pascal en Ann van Filet Puur en uitbaters van het kasteel, zorgden voor de ‘innerlijke’ mens. Vleesjes voor op de barbecues en binnen een gezellig wintercaf√©. Er waren demonstraties met de thermomix door Annemie van team Weckx.

Babs van Gloria! hielp je bij de keuze van een (feest)outfit. Boven, in een prachtige kasteelkamer, kon je bij Anja van AB-studio een prachtige mini-fotoshoot laten nemen. En bij Greendelight Home kon je nu al kerstcadeaus shoppen en kerstdecoratie!

NOg twee home shopping weekends in december!!!!!!

Zaterdag 14 en zondag 15 december in Herselt, Excelsior Sauna, Wolfdonksesteenweg 134 B. Zaterdag van 15u tot 20u en zondag van 11u tot 17u.

Zaterdag 21 en zondag 22 december in Diest, Greendelight Home, Bredestraat 86. Zaterdag van 15u tot 20u en zondag van 11u tot 17u.

Welkom!