Greendelight Home

Beste wensen

Greendelight Home blijft groeien… In 2017 startte we met een selectie theelichten, manden, schapenvachten en kussens. Ondertussen werken we met enkele vaste merken zoals de collectie van Vetsak, Kick, Broste Copenhagen, Present Time, Home Delight en nog enkele andere. Naaste deze vaste leveranciers vullen we onze collectie regelmatig aan met lifestyle items van diverse merken. Deze gaan we zelf selecteren en zullen dan ook maar tijdelijk in onze collectie zitten.

Onze Home Shoppings blijven een vast begrip binnen ons concept. Het persoonlijk contact met onze klanten blijft belangrijk! Daarnaast nemen we deel aan evenementen of als Pop-Up in bestaande winkels zoals Gloria! . We hechten veel belang aan het samenwerken met andere handelaars.

Voor het nieuwe jaar staat in januari ons eerste beursbezoek al op het programma: Maison et Objet in Parijs. Tijdens Maison & Objet, het twee jaarlijkse woon- en designevenement in Parijs, presenteert de volledige interieurbranche zijn nieuwste collecties, met veel textiel, meubilair en accessoires. Decoratie en ”de kunst van leven” staan centraal met een breed, internationaal en high-end aanbod waarbij de laatste woontrends de revue passeren. 

Greendelight Home wenst jullie een jaar vol frisse en nieuwe ideeën. En misschien kunnen wij je daar mee helpen!

Lieve groeten

An & Yves