Greendelight Home

Greendelight HomeMaison & Objet

Maison & Objet

Ons eerste beursbezoek van het nieuwe jaar zit er al weer op! We hebben weer nieuwe trends gespot, frisse ideeën opgedaan en toffe contacten gelegd met leveranciers. En we hadden iets met “licht”…

Deze topper hebben we alvast in onze collectie opgenomen: de Synergy van KOODUU, bluetooth-luidspreker, designlamp en koeler in één. Met de Synergy kunt u genieten van omgevingslicht, uw favoriete muziek en gekoelde drankjes waar u maar wilt, wanneer u maar wilt. Zowel binnen als buiten te gebruiken, kortom een echte sfeermaker!

It’s about RoMi creëert verlichting voor binnen en buiten. De ontwerpen zijn eenvoudig en krachtig in pure materialen. Good&Mojo ontwerpt duurzame verlichting met een goed doel, zij worden ondersteund door It”s about RoMi. Good&Mojo doneert 5% van elke verkochte lamp aan de WakaWaka Foundation.

Uiteraard was er dit jaar ook weer veel aandacht voor groen in het interieur. Dus daar zit Greendelight Home al enkele jaren goed! Wij plaatsen moswanden en verticale tuinen en we hebben steeds een selectie kamerplanten in voorraad.

Binnenkort zullen er weer enkele Home Shoppings zijn waar je de nieuwe decoratie kan zien en voelen!

Noteer ook alvast ons Big Green Delight Event in het kasteel van Meerlaer op zondag 31 mei en maandag 1 juni (=pinkstermaandag).

Liefs

An