Greendelight Home

Shop online

We hadden plannen… Home Shopping – Evenementen – Shop in shop

Het persoonlijk contact met onze klanten is voor Greendelight Home nog steeds heel belangrijk maar om de welbekende reden, moeten we dit nu even loslaten. Daarom gaat de sociale media nog meer een rol spelen in het bereiken van klanten. En hierbij krijgen de handelaars van Diest de steun van het IVA Centrummanagement. Zij hebben, samen met Diest handelt, een online winkelplatform opgericht. Op deze manier kunnen de mensen van Diest en omstreken lokaal blijven winkelen.

Greendelight Home werkt reeds enkele jaren samen met hippe en trendy merken zoals de zitzakken van Vetsak, de stoelen en banken van Kick, de spiegels van Broste Copenhagen, decoratie van Present Time en Home Delight, … En uiteraard ook nieuwe merken waar we kennis mee gemaakt hebben op de beurs Maison&Objet: verlichting van It’s about RoMI en Good&Mojo, de bluetooth luidspreker en lamp van KOODUU. Naast deze specifieke merken vullen we onze collectie regelmatig aan met lifestyle items van diverse merken. Kussens van Goround, boeklampen van CottonBalls, kaarsen van Rustik Lys, tafelhaard van LEEFF, rieten manden van Kbas, vaascovers van Tiny Miracles.

Neem zeker ook een kijkje in ons LOOKBOOK op onze website. Bestellen kan altijd via contactformulier! We zullen ook regelmatig een lifestyle item in de kijker plaatsen. Hou dus zeker onze Facebook pagina en onze Instagram Feed in de gaten!

Hou het veilig en zorg voor elkaar.

Liefs

An