Greendelight Home

Greendelight HomeFeestdagen… cadeautjes

Feestdagen… cadeautjes

Cadeautjes tijd… Vandaag 14 november doet Sinterklaas zijn intrede! En ook bij Greendelight Home kunnen jullie cadeautjes shoppen om de Sint te helpen. Neem een kijkje op een speciaal daarvoor aangemaakte pagina SINT.

sint

Naast onze pagina SINT, hebben we ook een tijdelijke pagina Kerstdecoratie aangemaakt. Daar vinden jullie allerlei kerstdecoratie maar ook leuke cadeau-ideetjes.

kerst

En bekijk uiteraard ook onze pagina COLLECTIE. Daar staan nog hippe en trendy decoratie en klein meubelen te kijk!

Het persoonlijk contact met onze klanten blijft voor Greendelight Home nog steeds erg belangrijk. Daarom zijn wij altijd bereikbaar via de sociale media om op deze manier onze collectie te tonen en vervolgens een afspraak te maken. Hou dus zeker onze Facebook pagina en onze Instagram Feed in de gaten!

Bestellen kan altijd via contactformulier!

Hou het veilig en tot snel.

Liefs

An