Greendelight Home

Greendelight HomeDecember = warme maand

December = warme maand

December is een ‘warme’ maand! We maken het thuis gezellig met lichtjes, kaarsjes en leuke (kerst)decoratie. Bij Greendelight Home vinden jullie originele (kerst)decoratie om deze ‘hygge’ sfeer te creëren.

Maar niet iedereen heeft deze kansen.

Greendelight Home zocht daarom een project dat we willen steunen in de maand december. We kozen voor Annick For Kenya, deze VZW tracht het leven van kinderen in Kwale County in Kenia wat draaglijker te maken door hen te voorzien van vers water. Ook hebben ze in Ganja La Simba een naaischool, een polikliniek en 2 materniteiten (Ganja La Simba en Wasini Island). Greendelight Home kiest speciaal voor dit project omdat Annick van Kaggevinne is en omdat we het verhaal er achter zo pakkend vinden. Lees zeker het verhaal achter het ontstaan van dit mooi initiatief.

Hoe gaan we dit mooie project steunen?

Wel, wij geven van een selectie kaarsen/theelichthouders 10% aan Annick For Kenya bij aankoop gedurende de maand december. De Bottle Light heeft een strak en stijlvol uiterlijk door de combinatie van glas en beton. De Stonefire brandt op bio-ethanol, deze natuurlijke brandstof geeft geen geur en/of roet af. De kaarsenhouder CAS bestaat uit een mooie glazen vaas en een metalen kaarsenhouder. De kaarsenhouder TIES bestaat uit een glazen vaas en een metalen theelichthouder. Klik op foto voor info en prijs! Bestellen kan via contactformulier, telefoon, facebook, instagram.

home shopping

Gelukkig mogen we weer onze Home Shoppings organiseren zodat jullie kunnen komen snuisteren tussen toffe decoratie, leuke kerstversiering en originele cadeautjes! We doen dit op een veilige manier en proberen het daarom bij mooi weer buiten te organiseren. Op afspraak zijn jullie uiteraard ook steeds welkom.

Markeer volgende weekends in jullie agenda: zaterdag 12 en 19 december en zondag 13 en 20 december, telkens van 15u tot 18u. Andere dagen en uren steeds mogelijk op afspraak.

Wij zijn altijd bereikbaar via de sociale media en tonen op deze manier onze collectie. Hou dus zeker onze Facebook pagina en onze Instagram Feed in de gaten!

Maak er een fijn eindejaar van, geniet van elkaar, dichtbij of van op afstand.

Liefs

An