Greendelight Home

Greendelight HomeEen nieuw jaar

Een nieuw jaar

Het nieuwe jaar is alweer van start gegaan. En bij een nieuw jaar hoort een nieuwe ACTIE.

Daarom krijg je gedurende de maand januari GRATIS een nekrol bij de aankoop van een zitzak van Vetsak! Nestel je tijdens de ‘koude’ wintermaanden in deze “MUST HAVE” van Vetsak. Kom hem uitproberen en kies jouw kleur en stof. Maak een afspraak via het contactformulier.

vetsak

Greendelight Home houdt van de bekende Latijnse spreuk “Carpe Diem”. Laat ons genieten van elke dag; van de kleine dingen des levens. Pluk de dag en probeer elke dag jouw ‘klein gelukske’ te vinden…

Wij wensen iedereen een gezond 2021 met veel vriendschap, liefde, plezier en vooral een gezellige ‘thuis’. En bij dat laatste wil Greendelight Home jullie helpen bij het uitzoeken van toffe decoratie en interieuradvies.

Veel liefs

An