Greendelight Home

Sauna

Heb je er al eens aan gedacht, een sauna in je tuin of op je terras? Bij Greendelight Home verdelen we nu ook de originele barrelsauna. Doordat we om de welgekende maatregelen meer thuis doorbrengen, willen we onze “thuis” extra gezellig en aantrekkelijk maken. Staycation is een woord dat in deze tijden vaak gebruikt wordt…

Een eigen sauna kan bijdragen aan die gezelligheid. Genieten vanop loopafstand van je woonkamer, vakantiegevoel en connectie met de natuur in je eigen tuin. Leg je telefoon aan de kant en ontsnap uit het dagelijkse leven!

De letterlijke vertaling van barrelsauna is “vatsauna”, dus een sauna in een grote ton. Een barrelsauna is altijd rond en dit heeft alleen maar voordelen! De sauna is sneller opgewarmd en de warmte wordt beter gecirculeerd. Dit zorgt ervoor dat er minder gestookt moet worden om die heerlijke temperatuur te krijgen.

De barrelsauna kan elektrisch- of houtgestookt worden. Bij beide kachels is het mogelijk om de temperatuur tussen 80 en 90 graden te krijgen. Nog een fijn voordeel van de barrelsauna is dat je je direct in de buitenlucht bevindt tussen je saunasessies. Op deze manier kan je langzaam afkoelen.

De sauna bestaat in verschillende maten, de doorsnede is steeds 205cm. De prijs wordt bepaald door de maat, de kachelkeuze en de verschillende opties die je wenst. Haal het wellness gevoel naar jouw tuin… en krijg een beter afweersysteem, gezondere huid en een betere doorbloeding.

En zeg nu zelf, zo’n ‘reuzeton’ in je tuin staat echt prachtig!

Dus, wil je meer weten over deze sauna’s, contacteer Greendelight Home via contactformulier.

Warme groeten

An