Greendelight Home

Greendelight HomeGreendelight Butikk

Greendelight Butikk

Greendelight Home breidt uit… Dit weekend – 1 & 2 mei – openen we de deuren van onze Greendelight Butikk! In onze Butikk kunnen jullie shoppen op afspraak en hij zal ook 1 weekend per maand open zijn zonder afspraak.

Er is weer heel wat nieuwe collectie; decoratie en juwelen maar ook met ons nieuw merk sofa’s kunnen jullie kennismaken.

Uiteraard blijven de zitzakken van Vetsak één van onze toppers. De mega comfortabele sofa van Vetsak is uiteraard ook verkrijgbaar bij Greendelight Home. Vul de sofa aan met de heerlijke (reuze) kussens in verschillende stofsoorten en kleuren.

Zaterdag 1 mei en zondag 2 mei is onze Butikk open van 11u tot 18u. Scoor alvast je moederdagscadeau! Of shop lekker voor jezelf. Geef je interieur een nieuwe boost.

Hou zeker ook onze Facebook pagina en onze Instagram Feed in de gaten!

Liefs

An