Greendelight Home

Home Shopping

WELKOM op onze vernieuwde website met webshop 

Greendelight Home steekt in een nieuw kleedje: nieuwe kleur, nieuwe website! Via onze Blog pagina blijven we jullie op de hoogte houden van onze nieuwe collectie en onze Home Shopping weekends. Daarnaast zal onze Butikk 1 X per maand geopend zijn. Uiteraard blijft een bezoek op afspraak mogelijk. Persoonlijk contact blijft belangrijk bij Greendelight Home. Op deze manier kunnen we persoonlijk advies geven en jullie bijstaan met de selectie van jullie favoriete meubelstuk en trendy decoratie. Heb je liever persoonlijk advies aan huis? Dat kan ook, wij komen graag bij je langs met je favoriete voorkeur aan decoratie en stylen je interieur met deze items. Op deze manier maak je zeker de juiste keuze!

Op de Home Shopping weekends kleden wij ons eigen interieur aan met toffe woonaccessoires. En uiteraard is de Butikk open waar nog meer interieurdecoratie te spotten valt. Greendelight Home werkt met enkele vaste merken. Daarnaast gaan we regelmatig nieuwe en stijlvolle sfeermakers persoonlijk uitkiezen. Dus hou zeker onze website en Facebookpagina in de gaten of maak en afspraak om langs te komen. 

HOME SHOPPING WEEKEND pré- kerst:

Zaterdag 23 oktober en zondag 24 oktober van 11u tot 18u.

Onze Butikk zit al in een kerstsfeertje! Shop nu reeds je favoriete kerstboom en kerstversiering. De kerstbomen van Sirius zijn superhandig: met de afstandsbediening regel je vanop afstand de verlichting. Snuister tussen de kabouters, ‘aaibare’ kerstballen, schapenvachten, theelichten… kortom decoratie om je huis extra gezellig te maken tijdens de wintermaanden. Of kies nu al je cadeautjes uit voor onder de kerstboom! WELKOM.

Tot binnenkort

Liefs

An

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *