Greendelight Home

Greendelight HomeHome Shopping November

Home Shopping November

Onze Home Shopping in oktober was een succes! Een heerlijk herfst zonnetje en een glaasje cava: de ideale ingredi├źnten voor een gezellige Home Shopping. De leuke en toffe reacties op onze manier van aanpak doen ons SUPER veel plezier. De groene kerstbomen van Sirius waren snel uitverkocht… De nieuwe lading is net gearriveerd!

Zaterdag 20 en zondag 21 november doen we weer een Home Shopping, telkens van 11u tot 18u. Elke zondag van de maand december zullen we ook doorlopend geopend zijn van 11 u tot 18u. Kom kerstdecoratie en kerstcadeautjes shoppen in een huiselijke sfeer.

Uiteraard zijn jullie altijd WELKOM op afspraak. We maken graag tijd om samen met onze klanten op zoek te gaan naar de decoratie en meubelen die het best bij hen past. We komen zelfs tot bij jullie thuis om advies te geven of eventueel decoratie, kussens, zitzak, … bij je thuis te proberen en daarna je keuze te maken.

An interior is the natural projection of the soul COCO CHANEL

Tot binnenkort

Liefs

An

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *