Greendelight Home

Geen categorieBeste wensen

Beste wensen

Geniet, dans, schitter en straal. Kies er niet eentje maar doe het dit jaar allemaal! Onze beste wensen voor 2022.

Vind je nieuwe interieur look voor 2022… Greendelight Home helpt je hierbij door styling advies te geven.


Onze Home Shoppingsweekends en avonden waren een succes: leuke reacties van toffe en enthousiaste ‘klanten’. De groene kerstbomen van Sirius waren erg gewild en dus vrij snel uitverkocht, ook de schattige kabouters brachten sfeer in vele interieurs. Het hygge gevoel zal in vele huiskamers aanwezig geweest zijn!


In de maand januari zetten we enkele stukken die als toonmodel gediend hebben te koop aan een sterk verminderde prijs. Hou hiervoor zeker onze Instagram en Facebook pagina in de gaten. Enkele stoelen, Vetsak medium Terracotta kleur, set 7 spiegels van Broste Copenhagen, …


In maart komt er weer heel wat nieuwe collectie binnen aan decoratie! Kaders, kussens, windlichten en zelfs Cool bags in rugzak vorm, vilten pantoffels om nog meer het huiselijke hygge gevoel te creëren.

En zoals altijd zijn jullie steeds welkom in onze Butikk op afspraak en op verschillende zondagen of Home Shoppings weekends!

Liefs

An

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *