Greendelight Home

Greendelight HomeNieuwe collectie

Nieuwe collectie

Greendelight Home heeft sinds mei de verlichting en meubelen van UMAGE in haar collectie. UMAGE is waar prachtig Deens design samenkomt met betaalbaarheid, hoogwaardige materialen en oprechte zorg voor het milieu. Woord van de oprichters:

“We wilden een duurzaam concept creëren van flexibele kwaliteitsontwerpen, geïnspireerd op de Scandinavische ontwerptradities, die prachtige functionaliteit voor iedereen betaalbaar maken.”

Nieuwe decoratie van Leeff voor jouw interieur hip en trendy aan te kleden: vazen, theelichthouders, … Leeff laat zich inspireren door de momenten die er echt toe doen.

En uiteraard vullen we onze collectie zoals steeds aan met decoratie van diverse merken.

Zaterdag 18 en zondag 19 juni kan je onze collectie shoppen in het centrum van Diest op Supermercado, een zuiders stadsfestival met muziek, streetfood, dans, circus, theater, design, mode en fiësta! Bij Greendelight Home kan je heel wat decoratie, kussens, … in Bohemian stijl shoppen.

Elke eerste zondag van de maand is onze Butikk open van 13u tot 17u, Bredestraat 86, Kaggevinne. Ook steeds welkom op afspraak 0498 80 18 18.

Veel liefs

An

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *